ОТЧЕТНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ НА БМЧК – ПЛОВДИВ

На 23 януари 2016 година, Български Младежки Червен кръст – Пловдив проведе своето Отчетно Общо събрание на клубовете. На събранието присъстваха делегати от клубове на младежката организация от цялата област.
Гости на форума бяха д-р Христо Паунов – Заместник председател на Обл.С на БЧК – Пловдив, г-жа Таня Георгиева – Директор на секретариата на Обл.С на БЧК – Пловдив, г-н Станимир Бояджиев – зам.-председател на БМЧК и г-жа Диляна Димитрова – експерт в Дирекция „БМЧК”.
В отчета за дейността на БМЧК – Пловдив за изминалата година бяха отразени постиженията, достигнати чрез осъществяване на редица дейности, насочени към младите хора и чрез множество обучения, кампании, благотворителни акции, превантивни дейности и малки проекти. Приет бе План за работа на БМЧК – Пловдив за 2016 год., където залегнаха множество кампании и инициативи за намаляване на социалната и здравната уязвимост на децата и младите хора, както и обучения, семинари и тренинги за доброволците и членовете на организацията.

Български Червен Кръст - Пловдив